flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив Хмельницького міськрайонного суду тепло провів із роботи Ларису Швець, яка днями складе присягу судді

24 липня 2020, 16:01

Колектив Хмельницького міськрайонного суду з найтеплішими побажаннями та напутніми словами проводжав до вступу на вищий  щабель професійної кар’єри заступника керівника апарату Ларису Швець. 28 червня в Маріїнському палаці вона разом із понад 200-ма новими Служителями Феміди складе присягу судді.

Як ми вже повідомляли Лариса Швець указом Президента України Володимира Зеленського 15 липня була призначена на посаду судді Крижопільського районного суду Вінницької області.

У своєму професійному арсеналі Лариса Швець має юридичний факультет Київського Національного університету ім.. Т. Г. Шевченка, та 15 років безцінного, як вона сама зазначає,  досвіду роботи в Хмельницькому міськрайонному суді, від праці на посадах секретарки-друкарки, судового розпорядника, помічника судді й до заступника керівника апарату суду.  

« Про посаду судді я мріяла давно, однак йшла до неї досить довго з 2012 року,  наполегливо здобуваючи тим часом знання і досвід. Тому приступаю до цієї роботи повністю підготовленою, більше того, дивлюсь у майбутнє судової галузі України з вірою та оптимізмом», - розповіла Лариса Віталіївна.   

 Тим часом очільниця Хмельницького міськрайонного суду Тетяна Бацуца,  вітаючи Ларису Швець із новим особливо відповідальним етапом її кар’єрного зросту та даючи   дружні настанови, насамкінець зазначила, - «Таких професійних працівників втрачати шкода!» 

Прес-служба Хмельницького міськрайонного суду