flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Хмельницького міськрайонного суду надійшов обвинувальний акт щодо колишнього очільника СБУ у Хмельницькій області – Віктора Крайтора

26 червня 2019, 15:06

Учора до Хмельницького міськрайонного суду  з Генеральної прокуратури України надійшов обвинувальний акт щодо колишнього очільника СБУ  у Хмельницькій області – Віктора Крайтора  по обвинуваченню у вчинені  ряду злочинів, а саме:  за ч. 2 ст.  365 КК України -  перевищення службових повноважень; ч. 1 ст. 119 КК України -  вбивство через необережність; ст. 128 КК України -  спричинення необережного тяжкого  тілесного ушкодження.

Автоматизованою системою документообігу суду визначено головуючого суддю по справі, якому і передано справу для вирішення питання щодо призначення дати розгляду справи, про яку буде повідомлено додатково.

Нагадуємо, що відповідно  до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прес – секретар                                                                                      Алла Плінська