flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Взято під варту молодого чоловіка, який підозрюється в спричиненні тяжкого тілесного ушкодження відвідувачу нічного закладу

15 березня 2019, 16:02

Слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду  було обрано запобіжний  захід у вигляді тримання під вартою  чоловіку, 1995 року народження, який підозрюється  у  вчиненні злочину, передбаченого  ч. 1 ст.121 КК України ( умисне тяжке тілесне ушкодження).

Так, чоловік   підозрюються в тому, що 12 березня 2019 року о пів на першу ночі перебуваючи в одному із розважальних нічних закладів міста  розпочав словесну перепалку із ще  одним відвідувачем.  В ході конфлікту підозрюваний наніс  не менше трьох ударів потерпілому в область голови, в результаті чого  потерпілому завдано тілесні ушкодження, що відносяться до тяжких тілесних ушкоджень, які небезпечні для життя в момент заподіяння.

Обираючи запобіжний захід, суд врахував, що  підозрюваний підозрюється у вчиненні тяжкого злочину, за який передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років, не працює, не має міцних соціальних зв’язків, не усі свідки події допитанні та встановлені, крім того потерпілий перебуває у важкому стані та неспроможний давати покази.

 

Санкція ч. 1 ст. 121 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк  до восьми років, що є тяжким злочином.

 

Прес – секретар                                                                                      Алла Плінська