flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід чоловікам, що підозрюються в одержанні неправомірної вигоди

16 січня 2019, 13:37

Слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду  було обрано запобіжні заходи  двом чоловікам, один з яких займає посаду  заступника начальника – начальника СВ Острозького ВП ГУНП в Рівненській області, що підозрюються у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою).

 

Так, один з  чоловіків   підозрюється у тому, що  займаючи посаду начальника слідчого відділення вимагав та отримав неправомірну вигоду в розмірі 600 дол. США за  вирішення питання  щодо не притягнення ними та іншими працівниками відділу до кримінальної відповідальності конкретно визначену особу за можливе вчинення крадіжки. Гроші службовець вимагав передати через певну вказану особу, яка потім отримала частку в розмірі 200 дол. США.

Клопотання про обрання запобіжних заходів було подане до суду слідчим   Територіального управління  Державного бюро розслідувань розташованого у місті  Хмельницькому.

Одному із підозрюваних обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, із можливістю внести суму заставив розмірі  понад 150 000  грн., іншому ж обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права займати певні посади.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті за посиланням: http://kmm.km.court.gov.ua/sud2218/  або ж у мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/kmm.km.court.gov.ua/ Telegram.

 

Прес – секретар                                                                                      Алла Плінська