flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Засуджено чоловіка, що торгував алкогольними напоями сумнівної якості

03 грудня 2018, 10:39

Вироком  Хмельницького міськрайонного суду  було засуджено до 17 000 грн.  штрафу  мешканця Хмельницького району, що обвинувачувався у вчинені злочину, передбаченого  ч.1 ст. 204  КК України, (незаконне  придбання з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, їх зберігання  з цією метою, а також у збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв).

Так, судом встановлено, що обвинувачений, 1983 року народження,  придбав з метою збуту незаконно виготовлені алкогольні напої під виглядом горілки та коньяку в кількості 1220 дм3, зберігав їх за місцем роботи -  на території гуртово-роздрібного центру «Дубово»та продавав, з метою заробити кошти.

Рідини, які виявлені та вилучені під час обшуку, є водно-спиртовими розчинами, не відповідають ДСТУ 4256:2003 «Горілки і горілки особливі. Технічні умови» та ДСТУ 4700:2006 «Коньяки України Технічні умови» за органолептичними та фізико-хімічними показниками, виготовлені непромисловим способом без дотримання технології виготовлення горілки та коньяку.

Речові докази – незаконно виготовлені спиртні напої – конфісковано.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті за посиланням: http://kmm.km.court.gov.ua/sud2218/  або ж у мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/kmm.km.court.gov.ua/ Telegram.

 

Прес – секретар                                                                                      Алла Плінська