flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід військовому комісару,що підозрюється у вимаганні коштів за непризов на строкову військову службу

09 жовтня 2018, 11:52

Слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду  було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту  військовому комісару одного з районних військових комісаріатів Хмельницької області, який підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою).

 

Військовий комісар  підозрюється у тому, що вимагав та отримав неправомірну вигоду в розмірі 1 000 дол. США за непризов на строкову військову службу до лав Збройних сил України військовозобов’язаного.

Санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням  права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до  трьох років, з конфіскацією майна.

Обираючи запобіжний захід, суд врахував, що підозрюваний  раніше не судимий, має постійне місце проживання, де проживає разом з сім’єю, яку підтримує та матеріально забезпечує, має постійне місце роботи, тобто має міцні соціальні зв’язки.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті за посиланням: http://kmm.km.court.gov.ua/sud2218/  або ж у мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/kmm.km.court.gov.ua/ Telegram.

 

Прес – секретар                                                                                      Алла Плінська