flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Не шкільні пристрасті: суд має з’ясувати чи дійсно «побились» завуч та вчитель або ж є підстави для захисту честі і гідності

01 жовтня 2018, 14:37

На розгляді в Хмельницькому міськрайонному суді перебуває справа за позовом  заступника  директора  однієї із шкіл міста   про захист честі, гідності і ділової репутації.

Так, жінка вказує, що одна із колег обмовила жінку, що та начебто її побила в присутності  учнів.  Дану інформацію також було озвучено директором школи на зборах трудового колективу. Більше того сюжет про інцидент було знято  телеканалом  ICTV та поширено в передачі «Надзвичайні новини».

Наразі жінка бореться за своє чесне ім’я   та намагається в судовому порядку спростувати  недостовірну інформацію,  яка була поширена про неї, зокрема, що та начебто побила вчительку, яка перенесла серйозну операцію та ще й на очах у дітей, адже  поліцією було закрито  кримінальне провадження  за відсутністю в діях завуча складу злочину.

Яке ж буде рішення суду, повідомимо додатково.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті за посиланням: http://kmm.km.court.gov.ua/sud2218/  або ж у мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/kmm.km.court.gov.ua/ Telegram.

 

Прес – секретар                                                                                      Алла Плінська