flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Задушив дружину шнурком від куртки - Хмельницьким міськрайонним судом взято під варту чоловіка, що підозрюється у вбивстві

20 серпня 2018, 13:36

Слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду  було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці чоловіку, 1963 року народження, жителю одного із сіл Славутського району, який підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

Чоловік підозрюється в тому, що  17 серпня 2018 року близько опівночі перебуваючи за місцем свого проживання розпочав сварку зі своєю дружиною, яка переросла у бійку. З мотиву власної неприязні, чоловік схопив шнурок від куртки, що лежав на дивані, накинув його на шию дружині та стискав доти,  поки дружина не припинила подавати ознаки життя. Жінка померла на місці події.

Санкція ч.1 ст.115 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк  від 7 до 15  років.

Суд обираючи запобіжний захід врахував, що підозрюваний негативно характеризується за місцем проживання, слідство знаходиться на початковій стадії, не встановлені та не допитані усі свідки, тож чоловіку обрано  найсуровіший із запобіжних заходів без можливості внесення суми застави.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті за посиланням: http://kmm.km.court.gov.ua/sud2218/  або ж у мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/kmm.km.court.gov.ua/ Telegram.

 

Прес – секретар                                                                                      Алла Плінська