flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Хмельницьким міськрайонним судом взято під варту вірменина, що підозрюється в наїзді в стані алкогольного сп’яніння на потерпілу на тротуарі, після чого зник з місця події

24 травня 2018, 12:20

Слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду  було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою  чоловіку, 1996 року народження, який підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України ( порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли тяжке тілесне ушкодження потерпілому).

Так, 20 травня 2018 року  молодий чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, та керуючи транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння , під час маневру, не переконався в безпечності руху, виїхав на тротуар та здійснив наїзд на жінку, що сиділа на стільчику на тротуарі.  Чоловік не зупинився, а з’їхав з місця події та зник. Потерпіла отримала тяжкі тілесні ушкодження.

 Санкція ч.2 ст.286 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк  від 3 до 8  років.

Одночасно підозрюваному визначено суму застави  в розмірі понад 140 000 грн.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті за посиланням: http://kmm.km.court.gov.ua/sud2218/  або ж у мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/kmm.km.court.gov.ua/ Telegram.

 

Прес – секретар                                                                                      Алла Плінська