flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Хмельницьким міськрайонним судом засуджено до 8 років позбавлення волі чоловіка, що вчинив розбійний напад на пенсіонера

16 травня 2018, 14:50

1 серпня 2017 року неодноразово судимий житель одного з сіл Летичівського району, 1971 року народження, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, діючи з корисливих мотивів, проник  в будинок, належний чоловіку похилого віку.  В будинку нападник наніс пенсіонеру кілька ударів в обличчя,  від чого потерпілий впав, після цього нападник обмотав мотузкою шию  чоловіку похилого віку та, здавлюючи, вимагав кошти.  Далі пенсіонеру було завдано ще кілька ударів палицею, після чого потерпілий  віддав усі заощадження, що мав, а це 3 800 грн.

Вироком Хмельницького міськрайонного суду обвинуваченого засуджено до 8 років позбавлення волі із конфіскацією всього належного йому на праві власності майна. Вирок набрав чинності та судом вживаються заходи щодо звернення вироку до виконання.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті за посиланням: http://kmm.km.court.gov.ua/sud2218/  або ж у мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/kmm.km.court.gov.ua/ Telegram.

 

Прес – секретар                                                                                      Алла Плінська