flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чоловікам, що підозрюються у вчиненні розбійних нападів на території Кам’янець – Подільського району обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

10 травня 2018, 16:57

Слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою  чоловікам, які   підозрюються в тому, що проникли на територію домогосподарства потерпілого в одному із сіл Кам’янець – Подільського району та із застосуванням сили до власника будинку заволоділи майном останнього – мобільними телефонами та мішками з горіхами, а також транспортним засобом. Чоловіки діяли групою в складі трьох осіб, один  з яких неповнолітній.

Дії підозрюваних кваліфіковані за ч. 4 ст. 187 КПК України (розбій)  та ч. 3 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом), за які законом передбачено покарання у вигляді  позбавлення волі на строк до 15 років.

При обранні запобіжного заходу одному із підозрюваних 1986 року народження, судом враховано, що  він негативно характеризується за місцем проживання, намагався ухилитись від слідства та суду. Окрім цього, на розгляді в Кам’янець - Подільському  міськрайонному суді перебуває відносно цього ж молодого чоловіка провадження по обвинуваченню за кількома статтями:ч.ч.1,3 ст. 185 КК України (крадіжка)   та ст. 304 КК України (втягнення неповнолітнього в злочинну діяльність).  З урахуванням викладеного судом обрано найсуворіший із запобіжних заходів без права внесення суми застави.

Щодо ще одного  підозрюваного, судом також  обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення  суми застави, так як  чоловік підозрюється у вчиненні особливо тяжкого злочину та за місцем проживання характеризується негативно.

Місцезнаходження третього фігуранта події  невідоме.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті за посиланням: http://kmm.km.court.gov.ua/sud2218/  або ж у мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/kmm.km.court.gov.ua/ Telegram.

Прес – секретар                                                                                      Алла Плінська