flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Хмельницького міськрайонного суду приймали привітання з Днем юриста України

08 жовтня 2024, 13:31

Професіонали, які обрали юридичну освіту  та  стали повноцінними юристами, поєднавши свій фах із роботою в суді, для кого праця в апараті суду є справою професійної гідності і зростання, сьогодні отримували на свою адресу чимало теплих слів привітань.

Голова Хмельницького міськрайонного суду Тетяна Бацуца відзначила  професійні  набутки працівників апарату суду. Серед них чимало молоді, яка гідно влилася в колектив та проходить свою школу юриста в непростому щоденному гарті.

Очільниця суду привітала працівників суду із професійним святом, Днем юриста України та висловила їм свої найщиріші побажання - бадьорого духу,  професійного зростання, мудрості та витривалості, а головне, життя під мирним небом в процвітаючій країні.

 

Тетяна Бацуца вручила представникам колективу похвальні грамоти та передала поздоровлення від перших керівників Хмельницької обласної військової адміністрації, Хмельницької обласної та Хмельницької міської рад, а також від Територіального управління Державної судової адміністрації України в Хмельницькій області.

 

Прес-служба Хмельницького міськрайонного суду