flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Хмельницький міськрайонний суд приймав вітання з нагоди професійного свята, Дня працівників суду

15 грудня 2023, 14:20

У Хмельницькому міськрайонному суді відбулося зібрання колективу суддів та працівників апарату з нагоди  Дня працівників суду.

Голова суду Тетяна Бацуца, вітаючи колег із професійним святом, побажала передусім якнайшвидшої перемоги Україні, а водночас витривалості, мудрості, єдності, професійних чеснот та здобутків колективу.

На адресу суду надійшли теплі привітання від голови Хмельницької обласної ради, голови Хмельницької обласної військової адміністрації, від голови Хмельницької міської ради.

 

Грамоти від органів місцевої влади за сумлінну та плідну працю, високий професіоналізм та зразкове виконання службових обов’язків, символічні подарунки було вручено ряду працівників суду.

Але найбільше запам’ятається цей  день професійного свята, який  служителі Феміди змушені, як і минулоріч, відзначати в журбі воєнного лихоліття, візитом військових на чолі із командиром однієї з військових частин Хмельницького. Вони щиро подякували колектив суддів, який від самого початку війни взяв відповідальне шефство над військовими цієї частини й регулярно, на волонтерських засадах, відраховує від своєї заробітної плати значні кошти.

«Руку вашої допомоги ми відчуваємо щодня. Маючи таку серйозну й невтомну підтримку, переконуємося, що ми не самотні, що ми потрібні своїй країні», - зазначив, зокрема, бойовий командир. У відповідь мужнім воїнам, ціною здоров’я яких, і, як не прикро, й життя суд може спокійно працювати, Тетяна Бацуца вручила на потреби військової частини чергову грошову допомогу, зібрану колективом суддів.  

Прес-служба Хмельницького міськрайонного суду