flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги адвокатів

22 січня 2014, 10:05

ДО УВАГИ АДВОКАТІВ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ !!!

Хмельницький обласний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги повідомляє про проведення шостого конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Заяви та документи, необхідні для участі у конкурсі, приймаються Головним управлінням юстиції в Хмельницькій області, районними управліннями юстиції по 15 жовтня 2014 року включно.

Конкурс проводиться у три етапи:

- перший етан - розгляд документів, поданих претендентами
- відбудеться у регіонах 21 жовтня- 24 жовтня 2014 року;

-    другий   етап   -   письмове   тестування   претендентів   -
відбудеться в Хмельницькій області 25 жовтня 2014 року;

третій етап - індивідуальні співбесіди з претендентами -
відбудеться: 30-31 жовтня 2014 року.

Про день та час співбесіди кожного претендента буде окремо повідомлено під час реєстрації для проходження письмового тестування.

Для участі у конкурсі необхідно особисто подати до Головного управління юстиції в Хмельницькій області (м. Хмельницький, вул. Грушевського, 87), районних управлінь юстиції наступні документи:

* заяву за встановленою Міністерством юстиції формою.

* копію  паспорту,  облікової картки  платника  податків, свідоцтва    про    право    на    зайняття    адвокатською діяльністю, трудову книжку, документи про освіту;  

 

* біографічну    довідку    та    анкету    за    встановленою Міністерством юстиції формою, а також мотиваційний лист  (до   500   слів),   у  довільній   формі   за   підписом адвоката.