flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівник ТОВ «Вітагро» сплатить чималий штраф за водіння в нетверезому стані

25 листопада 2021, 12:54

Працівник ТОВ «Вітагро», який проживає в одному з сіл Хмельницького району, керував мотоциклом  в стані алкогольного сп’яніння повторно протягом року.

У суді цей факт підтвердився сукупністю зібраних по справі доказів. Зокрема, огляд на стан сп’яніння правопорушника з використанням алкотестеру «Драгер» показав 2,5 проміле. Поліція надала суду і диск з відеозаписом, на якому зафіксовано те, як молодий чоловік керує мотоциклом у нетверезому стані та падає з нього. Окрім того у лютому поточного року Ярмолинецький районний суд уже притягував горе-водія до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 130 КУпАП(керування у нетверезому стані).

Цього разу Хмельницький міськрайонний суд визнав винним чоловіка у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення(керування в нетверезому стані повторно), та наклав на нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 34 000 тисячі гривень. А також на три роки позбавив права керування транспортними засобами.      

Постанова може бути оскаржена протягом десяти днів з дня винесення до Хмельницького апеляційного суду.  

 

Прес-служба Хмельницького міськрайонного суду