flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Невдале кіно. Суд виніс вирок обвинуваченому в крадіжці у кінотеатрі «Планета»

25 листопада 2020, 14:23

Хмельницький міськрайонний суд призначив покарання у виді чотирьох років позбавлення волі раніше шість разів судимому  жителю Одеської області, що перебував у Хмельницькому без постійного місця проживання. Йому пред’явлено обвинувачення за ч.2 ст. 186 КК України (грабіж, поєднаний з насильством).

У березні поточного року посеред білого дня обвинувачений, проходячи повз кінотеатр «Планета» в місті Хмельницькому, вирішив вчинити крадіжку. Він пробрався до кабінету приймальні директора та намагався вкрасти 2000 гривень з кишені жіночої куртки, що висіла у шафі. Однак саме в цей час жінка вийшла з кабінету директора та почала на нього кричати, намагаючись зупинити. Наразі з кабінету вибіг і директор, що виступив в якості свідка. Грубо відштовхнувши жінку, чоловік вибіг з приміщення кінотеатру та вже невдовзі його затримали працівники поліції. Адже утікача зафіксували камери відео- спостереження, встановленні на виході з приміщення кінотеатру.

Обставиною, що обтяжує покарання для обвинуваченого в суді є рецидив злочинів. Своєї вини чоловік не визнав та у вчиненому не розкаявся.

На вирок може бути подана скарга до Хмельницького апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня проголошення.

 

прес-служба Хмельницького міськрайонного суду