flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

оголошення про виклик до суду Шпаковську Тетяну Миколаївну

29 листопада 2019, 16:50

З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ст. 128 ч 11 ЦПК України, Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, здійснює повідомлення про виклик у судове засідання осіб, місцезнаходження яких невідоме. 

Повістка про виклик до суду в цивільній справі

Справа № 686/22429/19

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області викликає Шпаковську Тетяну Миколаївну  (останнє відоме місце проживання:   м.Хмельницький, вул. С.Бандери, 51/1, кв.6), на 02 грудня 2019 року о 12 годині 00 хвилин  у зал судових засідань № 306 в приміщенні Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області, який розташований за адресою: м. Хмельницький, вул. Героїв Майдану, 54,  як відповідача по цивільній справі за позовом Управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради до Шпаковської Тетяни Миколаївни, третя особа, яка не заявляє самостійних Другий відділ Державної виконавчої служби м.Хмельницький про стягнення надміру виплачених коштів.

Відповідач, у разі неявки у судове засідання, має повідомити суд про причини такої неявки. У разі неявки відповідача у судове засідання, суд вправі розглянути справу за його відсутністю.

 

Суддя  Чевилюк З.А.