flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

оголошення про виклик до суду Козиру Алісу Панасівну

29 листопада 2019, 16:47

З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ст. 128 ч 11 ЦПК України, Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, здійснює повідомлення про виклик у судове засідання осіб, місцезнаходження яких невідоме. 

Повістка про виклик до суду в цивільній справі

Справа № 686/22265/19

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області викликає Козиру Алісу Панасівну (останнє відоме місце проживання: Хмельницький район, с.Нафтулівка, вул.Жовтнева, буд.13), на 02 грудня 2019 року о 10 годині 00 хвилин  у зал судових засідань № 306 в приміщенні Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області, який розташований за адресою: м. Хмельницький, вул. Героїв Майдану, 54,  як відповідача по цивільній справі за позовом АТ КБ «ПриватБанк» до Козири Аліси Панасівни про стягнення заборгованості.

Відповідач, у разі неявки у судове засідання, має повідомити суд про причини такої неявки. У разі неявки відповідача у судове засідання, суд вправі розглянути справу за його відсутністю.

 

Суддя  Чевилюк З.А.