flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Долішну Наталію Олександрівну

21 січня 2019, 16:08

З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ст. 128 ч 11 ЦПК України, Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, здійснює повідомлення про виклик у судове засідання осіб, місцезнаходження яких невідоме. 

Повістка про виклик до суду в цивільній справі

Справа № 696/2160/18

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області викликає Долішна Наталію Олександрівну (останнє відоме зареєстроване місце проживання: Хмельницька область, Ярмолинецький район, смт.Ярмолинці, вул.Шевченка, 37-А, кв.16), на 15 лютого 2019 року о 15 годині 30 хвилин  у зал судових засідань № 306 в приміщенні Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області, який розташований за адресою: м. Хмельницький, вул. Героїв Майдану, 54,  як відповідача по цивільній справі за позовом Микитюка В.А. до Долішної Наталії Олександрівни про розірвання договору та стягнення коштів.

Відповідач, у разі неявки у судове засідання, має повідомити суд про причини такої неявки. У разі неявки відповідача у судове засідання, суд вправі розглянути справу за його відсутністю.

 

Суддя  Чевилюк З.А.