flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Рідкодубського Миколи Івановича

24 березня 2023, 12:01

З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ст. 128 ч 11 ЦПК України, Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, здійснює повідомлення про виклик у судове засідання осіб, місцезнаходження яких невідоме. 

Повістка про виклик до суду в цивільній справі

Справа №686/6961/23

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області викликає Рідкодубського Миколу Івановича (останнє відоме місце проживання: російська федерація, м. Санкт-Петербург, Ленінський проспект, 75, корпус 2, кв. 579), в якості відповідача в підготовче судове засідання, яке відбудеться 27 квітня 2023 року об 10 годині 00 хвилин  у залі судових засідань № 207 (суддя: Палінчак О.М.) в приміщенні Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області, яке розташоване за адресою: м. Хмельницький, вул. Героїв Майдану, 54,  по цивільній справі  №686/6961/23 за позовною заявою керівника Хмельницької окружної прокуратури в інтересах держави в особі органу, уповноваженого здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області до Рідкодубського Миколи Івановича, третя особа яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Селянське (фермерське) господарство «Кондратюк П.К.», про конфіскацію земельної ділянки.

Відповідач, у разі неявки у судове засідання, має повідомити суд про причини такої неявки. У разі неявки в судове засідання відповідача, суд вправі розглянути справу за його відсутності.

 

Суддя  Палінчак О.М.