flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Сандуленко Олени Володимирівни

24 березня 2023, 11:52

З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ст. 128 ч 11 ЦПК України, Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, здійснює повідомлення про виклик у судове засідання осіб, місцезнаходження яких невідоме. 

Повістка про виклик до суду в цивільній справі

Справа № 686/940/22

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області викликає Сандуленко Олена  Володимирівна (останнє відоме зареєстроване місце проживання: село Ставчинці, Хмельницька область, Хмельницький район вул. Кірова, 12), в якості відповідача у судове засідання, яке відбудеться 27 березня  2023 року о 11 годині 30 хвилин  у залі судових засідань № 412 (суддя: Козак О.В.) в приміщенні Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області, який розташований за адресою: м. Хмельницький, вул. Героїв Майдану, 54,  по цивільній справі №686/940/22  за позовом Загородної Галини Василівни до Сандуленко Лідії Пилипівни, Сандуленко Володимира Яковича, Сандуленко Нелі Володимирівни, Сандуленко Петра Володимировича, Сандуленко Олени Володимирівни, Гавенко Артура Вікторовича, Сандуленко Віталія Володимировича, Сандуленко Зінаїди Артурівни, Сандуленко Дарини Артурівни, Сандуленко Аделіни Артурівни, Сандуленко Аміра Петровича, третя особа без самостійних вимог Служба у справах дітей Чорноострівської селищної ради про визнання осіб такими, що втратили право користування жилим приміщенням.

Відповідач, у разі неявки у судове засідання, має повідомити суд про причини такої неявки. У разі неявки відповідача у судове засідання, суд вправі розглянути справу за його відсутності.

 

Суддя  Козак О.В.