flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Паламарчук Ірини Олександрівни

19 жовтня 2022, 12:59

З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ст. 128 ч 11 ЦПК України, Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, здійснює повідомлення про виклик у судове засідання осіб, місцезнаходження яких невідоме. 

Повістка про виклик до суду в цивільній справі

Справа №686/27476/21

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області викликає Паламарчук Ірину Олександрівну (останнє відоме місце проживання: м. Хмельницький, вул. Ланова, 12/1, кв. 38), в якості відповідача в судове засідання, яке відбудеться 04 листопада 2022 року об 16 годині 10 хвилин  у залі судових засідань № 7 (суддя: Павловська А.А.) в приміщенні Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області, яке розташоване за адресою: м. Хмельницький, вул. Кам’янецька, 117,  по цивільній справі  №686/27476/21 за позовною заявою Фермерського господарства «Україна» до Павлюка Віталія Миколайовича, Павлюк Тетяни Віталіївни, Павлюка Івана Віталійовича, Павлюк Світлани Олександрівни, Лучиніної Тетяни Володимирівни, Паламарчук Ірини Олександрівни, Піхняка Анатолія Васильовича (треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: Лісовогринівецька сільська рада, Головне управління Держгеокадастру у Хмельницькій облаті) про скасування державної реєстрації земельних ділянок.

Відповідач, у разі неявки у судове засідання, має повідомити суд про причини такої неявки. У разі неявки в судове засідання відповідача, суд вправі розглянути справу за його відсутності.

 

Суддя  Павловська А.А.