flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Герасимовича Віктора Володимировича

22 вересня 2022, 13:39

З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ст. 128 ч 11 ЦПК України, Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, здійснює повідомлення про виклик у судове засідання осіб, місцезнаходження яких невідоме. 

Повістка про виклик до суду в цивільній справі

Справа №686/18006/22

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області викликає Герасимовича Віктора Володимировиича (останнє відоме місце проживання: м. Хмельницький, вул. Ранкова, 1, кв. 43), в якості відповідача в підготовче судове засідання, яке відбудеться 27 вересня 2022 року об 16 годині 45 хвилин  у залі судових засідань № 7 (суддя: Павловська А.А.) в приміщенні Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області, яке розташоване за адресою: м. Хмельницький, вул. Кам’янецька, 117,  по цивільній справі  №686/18006/22 за позовною заявою Прокопишена Миколи Тихоновича, Прокопишеної Ольги Миколаївни до Герасимовича Віктора Володимировича, Герасимович Євгенії Володимирівни, Герасимовича Павла Вікторовича, Герасимовича Ярослава Вікторовича, Герасимовича Максима Володимировича про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням.

Відповідач, у разі неявки у судове засідання, має повідомити суд про причини такої неявки. У разі неявки в судове засідання відповідача, суд вправі розглянути справу за його відсутності.

 

Суддя  Павловська А.А.