flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Дзядуха Василя Володимировича

20 липня 2021, 12:28

З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ст. 128 ч. 11 ЦПК України, Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, здійснює повідомлення про виклик у судове засідання осіб, місцезнаходження яких невідоме. 

 

Повістка про виклик до суду в цивільній справі

Справа № 686/26328/20

 

 Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області повідомляє, що 02 вересня 2021 року о 15 год. 00 хв. у приміщенні суду,  за адресою: м. Хмельницький, вул. Кам’янецька, 117, 2-ий пов., зал № 8, відбудеться розгляд справи № 686/26328/20 за позовною заявою Чабанова Володимира Григоровича, Фішко Віталія Володимировича, Фішко Олени Михайлівни, Фішко Анатолія Володимировича, Фішко Наталії Іванівни до Дзядуха Василя Володимировича про стягнення матеріальної та моральної шкоди, завданої внаслідок ДТП. Явка відповідача Дзядуха Василя Володимировича у судове засідання обов’язкова.

Відповідач, у разі неявки у судове засідання, має повідомити суд про причини такої неявки. У разі неявки відповідача у судове засідання, суд вправі розглянути справу за його відсутністю.

 

Суддя Хмельницького

міськрайонного суду                                                                                         С.Л. Стефанишин