flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Хмельницькі футболісти дійшли до ¼ фіналу Кубку «Феміди»

09 грудня 2019, 16:48

Команда футболістів «Феміда Поділля», що складається із працівників апаратів судів та суддів Хмельницької області, дісталась до ¼ фіналу Кубку «Феміди», але в запеклій боротьбі поступилась команді з Верховного Суду.

         Вже п’ятий рік поспіль команда «Феміда Поділля» бере участь у щорічному турнірі з міні-футболу серед працівників судів, інших органів та установ системи правосуддя. Наша команда впевнено здолала груповий раунд турніру, зайнявши в своїй групі друге місце. Таким чином, наші хлопці третій рік поспіль входять до вісімки кращих команд України.

         Цьогоріч турнір відмітив свій перший ювілей - 10 років. Проведення змагань відбувається під патронатом Ради суддів України та Державної судової адміністрації України. Спортивні змагання з міні-футболу серед працівників судів, інших органів та установ системи правосуддя проводяться з метою пропаганди активного способу життя, підвищення ролі фізичної культури та спорту, організації активного відпочинку та зміцнення здоров’я працівників судів, інших органів та установ системи правосуддя.

Прес – служба   Хмельницького

міськрайонного    суду