flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Хмельницького міськрайонного суду вкотре завітали студенти – правники

03 жовтня 2018, 15:11

Хмельницький міськрайонний суд вкотре відкрив свої двері для усіх бажаючих заглянути в «закулісся» судової гілки влади. Даний захід був приурочений до дня юриста України, що святкується 8 жовтня.

Так, до суду завітали студенти-правники  Хмельницького кооперативного торговельно – економічного інституту.

Помічник  голови суду – Валерій Горнишев розповів про організацію суду вцілому, показав приміщення суду, зали судових засідань,  розповів про новітні технічні можливості, що застосовуються в роботі суду.

Помічник заступника голови суду – Алла Плінська розповіла студентам про  їх можливості бути присутніми під час проведення судових засідань як в приміщенні суду так і можливостей перегляду судових засідань, що транслюються он-лайн, що сприятиме засвоєнню знань, отримуваних в навчальному закладі.

Після проведення екскурсії студенти мали можливість задати питання щодо організації роботи суду, зробити колективні фото та селфі.

Ми завжди раді бачити студентів та школярів у нас в гостях, ми з радістю ділимось досвідом, розповідаємо про свою нелегку та водночас цікаву роботу, адже саме вони є нашим майбутнім. Діти повинні знати, що суд це захист і ми намагаємось доносити дану інформацію всіма можливими способами, в тому числі і шляхом проведення екскурсій.

Вищевказаний захід не вперше проводиться Хмельницьким міськрайонним судом, так протягом минулого року в рамках «Дня відкритих дверей» суд відвідало понад 250 осіб, як в складі організованих груп, так і пересічних громадян, що приєднувались до груп уже в процесі зустрічей.

По закінченні зустрічі в усіх залишились приємні враження та бажання проводити зустрічі з молоддю частіше, адже це наше майбутнє.

Принагідно запрошуємо усіх бажаючих до нас  і не лише у «Дні відкритих дверей». Контактна особа щодо організації зустрічей – Алла Плінська, тел. 65-24-54 .

До нових зустрічей!

 

Прес – секретар                                                                                       Алла Плінська