flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід 80-ти річному дідусю, що підозрюється у вбивстві своєї дружини

19 вересня 2018, 15:36

Слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду  було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою восьмидесятирічному чоловіку,  який підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

 

Чоловік похилого віку  підозрюється у тому, що  напередодні перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння за місцем проживання в одному із сіл Віньковецького району в ході суперечки  дерев’яною палицею наніс 5 ударів по голові дружини. 76 річна жінка від отриманих ушкоджень померла в лікарні.

Санкція ст. 115 ч. 1 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років, тобто даний злочин є особливо тяжким злочином.

Обираючи запобіжний захід, суд врахував, що чоловік підозрюється у вчиненні особливо тяжкого злочину проти життя та здоров’я особи, який ним вчинено у стані алкогольного сп’яніння, свою вину у вчиненні вказаного кримінального правопорушення не визнає, лідство знаходиться на початковій стадії, усі свідки невстановлені та не допитані, речові докази не дослідженні, а можливо, ще й і не відшукані.

  Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті за посиланням: http://kmm.km.court.gov.ua/sud2218/  або ж у мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/kmm.km.court.gov.ua/ Telegram.

 

Прес – секретар                                                                                      Алла Плінська