flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід державному виконавцю, що отримав неправомірну вигоду за не накладення штрафу на боржника по аліментах

17 вересня 2018, 15:03

Слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду  було обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту  державному виконавцю одного з відділів ДВС Хмельницької області, який підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою).

 

Державний виконавець підозрюється у тому, що одержав через свого знайомого від боржника по виконавчому провадженню, неправомірну вигоду у сумі 15 000 грн., за невинесення постанови про накладення на нього штрафу по заборгованості зі сплати аліментів в рамках виконавчого провадження  щодо стягнення грошового утримання на користь сина, а також за невжиття інших  обмежувальних заходів в рамках даного виконавчого провадження.

Санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років,  з конфіскацією майна.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті за посиланням: http://kmm.km.court.gov.ua/sud2218/  або ж у мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/kmm.km.court.gov.ua/ Telegram.

 

Прес – секретар                                                                                      Алла Плінська