flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочато процедуру припинення Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області в результаті реорганізації (злиття).

14 вересня 2018, 16:08

Відповідно до указу Президента України №451/2017 від 29.12.2017 року та наказу Державної судової адміністрації України №439 від 06.09.2018 року розпочато процедуру припинення діяльності в результаті реорганізації у встановленому законом порядку Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області.

Так, наказом ДСА України від 6 вересня 2018 року утворено комісію з реорганізації (злиття) Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області та затверджено план заходів з реорганізації (злиття суду).

Наразі зареєстровано рішення про припинення суду в результаті реорганізації.

Звертаємо увагу, що відповідно до частини шостої статті 147 та пункту 3 розділу ХІІ Закону України «Про судоустрій і статус суддів»  Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області продовжує здійснювати свої повноваження до утворення та початку діяльності Хмельницького окружного суду.

Нагадаємо, відповідно до указу Президента України від 29 грудня 2017 року «Про реорганізацію місцевих судів» утворюється Хмельницький окружний суд – у місті Хмельницькому, Волочиському та Хмельницькому районах Хмельницької області із місцезнаходженням у містах Хмельницькому та Волочиську Хмельницької області шляхом реорганізації (злиття) Волочиського районного суду та Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області.


       Прес-секретар                                                                             А.В. Плінська