flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В свої 24 молодий чоловік вже відбув покарання у вигляді 8 років позбавлення волі і знову розбій

06 вересня 2018, 15:21

Слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду  було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці без можливості внесення суми застави  чоловіку, 1994 року народження, жителю м. П’ятихатки,  який підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. ст. 187 КК України (розбій, вчинений особою, яка вже раніше вчиняла розбій).

Молодий чоловік, що  в свої 24 уже відбув покарання у вигляді 8 років позбавлення волі  за вчинений розбій, на шлях виправлення не став та 3 вересня 2018 року  на одній з вулиць м. Хмельницького  напав з пістолетом на випадкового перехожого та погрожуючи відібрав мобільний телефон і гаманець з коштами.

Санкція ч. 2 ст. ст. 187 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до десяти років з конфіскацією майна.

Суд обираючи запобіжний захід врахував, що підозрюваний будучи раніше судимим за аналогічні злочини, на шлях виправлення не став та продовжує вчиняти дії, що містять ознаки кримінальних правопорушень, веде антигромадський спосіб життя, ніде не працює.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті за посиланням: http://kmm.km.court.gov.ua/sud2218/  або ж у мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/kmm.km.court.gov.ua/ Telegram.

 

Прес – секретар                                                                                      Алла Плінська