flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід чоловіку, що напав з ножем на двох хмельничан та ледь не позбавив їх життя

05 вересня 2018, 15:17

Щойно слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду  було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою  без можливості внесення суми застави,  раніше неодноразово судимому  чоловіку, 1983 року народження, що підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 15, п.1 ч.2 ст.115 КК України (закінчений замах на умисне вбивство).

 

Чоловік  підозрюється у тому, що близько 24 год. в ніч з 02 на 03.09.2018 року, знаходячись на узбіччі проїжджої частини по вул. Шестакова в м. Хмельницькому, на ґрунті особистих неприязних відносин, наявним при собі ножем умисно наніс  двом молодим чоловікам – 1980 та 1981  року  народження кілька ударів в область тулуба. Спричинені ушкодження були небезпечними в момент заподіяння. Підозрюваний вважав, що виконав усі дії, аби довести злочин до кінця, залишив потерпілих та пішов до місця тимчасового проживання.

Потерпілі ж на щастя вижили, адже їх своєчасно виявили, доставили до медичного закладу,  де їм було надано кваліфіковану медичну  допомогу.

Санкція ст. 115 ч. 2 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років, тобто даний злочин є особливо тяжким.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті за посиланням: http://kmm.km.court.gov.ua/sud2218/  або ж у мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/kmm.km.court.gov.ua/ Telegram.

 

Прес – секретар                                                                                      Алла Плінська