flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід жінці, що торгувала метадоном

05 вересня 2018, 13:45

Слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду  було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою жінці, 1969 року народження, яка підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 КК України (незаконний збут психотропної речовини вчинений за попередньою змовою групою осіб)

 

Жінка  підозрюється у тому, що здійснювала неодноразово незаконне придбання, зберігання, а також незаконний збут  наркотичної речовини -метадону .

Метадон -  являє собою аналог героїну та морфіну. Він чинить знеболювальну функцію і процеси організму сповільнюються, так само як і при прийомі героїну, але від метадону негативних наслідків набагато більше, а сама наркотична ейфорія слабкіше. Метадон сильно руйнує печінку, призводить до цирозу, втрати інтересу до життя.

Санкція ч. 2 ст. 307 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна,  даний злочини є тяжким.

Одночасно судом визначено розмір застави в сумі  понад 120 000 грн., що є обов’язком суду відповідно до  ч. 3 ст. 183 КПК України

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті за посиланням: http://kmm.km.court.gov.ua/sud2218/  або ж у мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/kmm.km.court.gov.ua/ Telegram.

 

Прес – секретар                                                                                      Алла Плінська