flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Не справами єдиними/ або працівники суду також закохуються

14 лютого 2018, 14:44

В День Святого Валентина ми не могли залишитись осторонь та хочемо привітати усіх зі святом та побажати усім бути коханими, щирими, радісними, а також  у кого не має ще другої половинки – її знайти, хто вже знайшов – зберегти, зберегти ті почуття любові, опіки, ніжності, що є у закоханої пари на початку відносин. Кохайте та будьте коханими!

Сьогодні, ми  вирішили не розповідати Вам, про чергові засудження, розлучення, стягнення і таке інше, адже хочемо, аби в усіх цей день був наповнений лиш радісними подіями, а тому  хочемо поділитись з вами декількома приємними новинами з життя нашого колективу.

Як правило, суд асоціюють з не зовсім приємними подіями в житті, але тут також працюють звичайні люди, які мають свої проблеми, радощі, свята. Однак в житті цих кількох осіб, про яких ми розповімо, суд залишиться місцем знайомства із своєю другою половинкою та початком подружнього шляху.

Так,  минулого року до нас до суду на навчальну практику прийшла  дівчина на ім’я Анна. Як і усі інші студентки, Аня була націлена на здобуття нових знань, практичних навичок, адже обрала професію юриста. Аню, наказом керівництва було закріплено за одним із суддів, де на посаді помічника досить тривалий час працював наш Євген. Це і був початок їх стосунків, який мав логічне завершення – весілля наприкінці минулого року.  Цьогоріч  День Святого Валентина вони вже святкуватимуть як подружжя.

Наразі ми маємо ще одну пару, які також познайомились у суді, є працівниками суду, але вони поки що, намагаються приховати свої стосунки від колег, тому ми не називаємо їх імена, але ж все одно помічаємо як очі обох світяться від щастя, тому також сподіваємось, що суд в їхньому житті залишиться початком зародження нової сім’ї.

А ще двоє дівчат – помічниць суддів, уже перебувають у відпустках по догляду за дитиною, вони також зі своїми майбутніми чоловіками познайомились на роботі: одна із працівником правоохоронного органу, що у справах завітав до нашої установи, інша  ж з адвокатом, який також часто бував у суді, представляючи інтереси своїх клієнтів.

Як бачимо, суд не лише розлучає подружжя, в житті наших колег суд – це місце знайомства зі своєю другою половинкою.

Прес – секретар                                                                                     Алла Плінська