flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд виніс запобіжний захід меру міста на Хмельниччині, підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення

02 лютого 2023, 16:07

Суд виніс запобіжний захід меру міста на Хмельниччині, підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення

31 січня Хмельницький міськрайонний суд виніс запобіжний захід меру міста на Хмельниччині, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення. У матеріалах кримінального провадження йдеться про те, що уночі 29 січня поточного року підозрюваний на автодорозі біля села Новоселиця Шепетівського району, керуючи автомобілем наїхав на велосипедиста. Від тяжких тілесних ушкоджень потерпілий загинув на місці. При цьому підозрюваний не надав потерпілому жодної допомоги, а залишив його в безпорадному стані.

Попередньо із клопотанням про застосування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту строком на 60 діб до слідчого судді Хмельницького міськрайонного суду  звернувся старший слідчий в ОВС відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУ НП в Хмельницькій області.     

За постановою суду  підозрюваний перебуватиме під  домашнім арештом строком до 29 березня 2023 року, який полягає в забороні залишати місце свого проживання в період часу з 23години вечора до 6 години ранку. Також на нього покладено зобов’язання прибувати до слідчого, прокурора, слідчого судді за кожною вимогою, не відлучатися з населеного пункту, в якому проживає, без дозволу слідчого, прокурора, або суду, повідомляти про зміну свого місця проживання, здати на зберігання слідчому паспорти та інші документи, що дають право на виїзд з України.

Підозрюваного негайно звільнили з-під варти та зобов’язали невідкладно прибути до місця свого проживання. Наразі проводяться слідчі дії.

 

Хмельницький міськрайонний суд