flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Хмельницький міськрайонний суд наближає Перемогу над ворогом, підтримуючи захисників матеріально

23 вересня 2022, 12:49

На адресу Хмельницького міськрайонного суду прийшла щира Подяка від начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Гамалія за постійний вагомий вклад у зборі коштів на потреби воїнів ЗСУ, патріотизм і свідому громадянську позицію.

У тексті Подяки йдеться про таке:

Шановні судді та працівники апарату Хмельницького міськрайонного суду!

Прийміть мою найщирішу вдячність за те, що долучилися до благодійного збору на потреби наших воїнів та допомогли в пошуку і закупівлі амуніції та інших необхідних речей для наших захисників. Злагоджені дії вашого колективу – це переконливий приклад того, як спільними зусиллями за короткий проміжок часу можна досягнути бажаного результату.

Дякую за вашу чуйність, щедрість, патріотизм, свідому громадянську позицію! Вклад кожного з вас наближає нас до довгоочікуваної перемоги над ворогом. Нехай міцне здоров’я, сімейний затишок та душевна рівновага ніколи не покидають ваших осель! Бажаю високих професійних досягнень на благо нашої держави та народу! Слава Україні!

З повагою Начальник обласної військової адміністрації

Сергій Гамалій

 

Від початку війни з російським агресором судді Хмельницького міськрайонного суду проводять значні щомісячні відрахування зі заробітної плати на одну з військових частин. Окрім того і судді, і працівники апарату здійснюють добровільні внески на закупівлю транспорту, амуніції та інших необхідних речей для наших захисників.

Цей важливий для держави вклад колектив нашого суду здійснюватиме і надалі, наближаючи крок за кроком нашу спільну Перемогу та прагнучи мирного життя у вільній Україні!   

 

Прес-служба Хмельницького міскрайонного суду