flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Святкуємо День працівників суду

15 грудня 2021, 13:00

Сьогодні Україна відзначає День працівників суду. Ця праця вимагає від служителів Феміди, а такими є фактично всі в колективі нашого суду, неабиякої витримки, гарту, гостроти розуму і високих моральних якостей. Працювати в суді почесно, і якими б не були виклики часу, труднощі й перипетії, як, скажімо, із нинішнім фінансуванням апаратів судів, бажання працювати в Хмельницькому міськрайонному суді в його фахівців фактично ніколи не зникає. От і цьогорічне професійне свято колектив суду зустрічав із бадьорим настроєм, відчуттям виконаного обов’язку.

А тепло вітали працівників апарату Хмельницького міськрайонного суду на сьогоднішніх урочистостях очільниця суду Тетяна Бацуца, її заступники Валерій Слободян та Олександр Палінчак, керівниця апарату суду Світлана Димчук. Окрім  найкращих слів побажань, подяки, символічних подарунків, вони ще й передали працівникам суду почесні грамоти й дарунки від керівників Хмельницької обласної адміністрації, Хмельницької обласної  та міської рад.  

Відданість юридичній професії та віра в достойне професійне майбутнє –  такий настрій сьогодні у день професійного свята переповнював  колектив суду.

 

Прес-служба Хмельницького міскрайонного суду