flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники суду приймали поздоровлення з нагоди Дня юриста

08 жовтня 2021, 14:39

Сьогодні з нагоди професійного свята, Дня юриста, в Хмельницькому в кулуарах державної влади віншували представників базової для держав професії, працівників судів, прокуратури, слідчих, адвокатів, нотаріусів, правознавців. Серед них – працівників Хмельницького міськрайонного суду.

 У Хмельницькій міській раді наших колег привітала керуюча справами виконавчого комітету ради Юлія Сабій. Вона вручила представникам юридичної сфери грамоти, подарунки, й, зокрема, зазначила, - Маємо гарну співпрацю на рівні правоохоронних органів, юстиції. Робимо багато спільних кроків і пишаємося, що Хмельницька громада у плані муніципального розвитку випереджає інші громади. В день професійного свята бажаю вам здоров’я, хай все вдається та професійного зростання».

 А в цей же час у сесійній залі Будинку рад представників юридичної галузі Хмельниччини  привітали заступник голови обласної ради Валентин Соколюк та заступник голови облдержадміністрації Сергій Ткачук.

 “Бог знає все, а юрист знає більше. І справді сьогодні фаховий юрист – як поводир у законодавчому, соціальному та економічному вирі нашого життя… Сьогодні професія юриста – одна з найважливіших. Сьогодні на служителів Феміди покладаються надії й завдання щодо утвердження принципу верховенства права, удосконалення українського законодавства та зміцнення правових гарантій захисту населення”, – сказав Валентин Соколюк.

Про великий запит на справедливість, на дотримання букв і вимог закону вказав Сергій Ткачук. “Саме завдяки юристам, які сумлінно виконують свої професійні обов’язки у будь-якій сфері, встановлюються та забезпечуються ті права, які гарантовані кожному громадянину в Конституції України, завдяки вашій діяльності формується правова, сильна, незалежна, демократична держава,”- зазначив посадовець.

До Дня юриста за високий  професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята кращих юристів області нагородили грамотами обласної ради та облдержадміністрації,відзначили символічними подарунками.

Святковий настрій присутнім у залі юристам забезпечили вокальні виступи артистів обласної філармонії та Хмельницького музичного коледжу імені В.Заремби.

Більше фотографій на сторінці суду в Фейсбуці.

 

Прес-служба Хмельницького міськрайонного суду