flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Хмельницький апеляційний суд очолила Тетяна Спірідонова

05 квітня 2021, 13:49

2 квітня збори суддів Хмельницького апеляційного суду обрали головою суду Тетяну Спірідовнову. Про це повідомила прес-служба суду.

Відповідно до статті 20 Закону України “Про судоустрій і статус суддів” вибори проходили шляхом таємного голосування. Очільницю обрали більшістю голосів строком на три роки,

Тетяна Вікторівна Спірідонова вищу юридичну освіту здобула у Хмельницькому інституті регіонального управління та права. Суддівську кар’єру розпочала в Хмельницькому районному суді, куди була призначена Указом Президента України в 2002 році. У 2004 році – переведена на посаду судді Хмельницького міськрайонного суду.

Із 2013 року – суддя Апеляційного суду Хмельницької області (з 2018 року – Хмельницького апеляційного суду). 2 жовтня 2018 року – обрана зборами суддів заступником голови Хмельницького апеляційного суду. Цю адміністративну посаду обіймала до обрання головою суду.

Колектив Хмельницького міськрайонного суду приєднується до всіх привітань Тетяні Вікторівні і в свою чергу зиче колезі вагомих професійних здобутків, міцного здоров’я та наснаги!

 

Прес-служба Хмельницького міськрайонного суду