flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Хмельницький міськрайонний суд вимушено тимчасово призупиняє листування засобами поштового зв'язку

07 жовтня 2020, 16:13

Шановні учасники судового процесу!

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області вимушено, тимчасово призупиняє здійснювати виклики учасників справ всіх категорій, які перебувають в провадженні суду, судовими повістками про виклик, судовими повістками-повідомленнями, направлення копій судових рішень, виконавчих листів, відповідей на запити, звернення, іншого виду кореспонденції, засобами поштового зв’язку.

Дані незручності для учасників судових процесів виникли через недофінансування діяльності суду з боку бюджету в частині відправки поштової кореспонденції.

Адміністрацією суду по даній критичній ситуації вжито заходів щодо оптимізації роботи установи, зокрема, налагоджено роботу по своєчасному інформуванню учасників справ всіх категорій засобами телефонного та електронного зв’язків, особистого /наручного/ отримання запитуваних документів в приміщенні суду та відправка кореспонденції електронним зв’язком.

Вищенаведені, альтернативні види взаємної комунікації потребують розуміння та певної реалізації в діях, зокрема, обов’язкового зазначення на будь-яких видах документації, що Ви спрямовуєте до суду, інформації щодо актуального номеру мобільного, чи стаціонарного телефону, Е-mail та використання сервісів електронного суду.

Виключно при розумінні з боку учасників судових процесів, ми разом зможемо мінімізувати непорозуміння через ситуацію, що виникла.

Інформуємо, що про відновлення фінансування з боку бюджету в частині відправки поштової кореспонденції Вас буде невідкладно проінформовано через офіційний сайт суду, а наразі, за необхідності, нагадуємо, що телефон

загальної канцелярії суду – (0382) 657557,

кримінальної канцелярії суду – (0382)658340,

цивільної канцелярії суду – (0382)704051,

адміністративної канцелярії суду – (0382)762967,

керівника апарату суду  – (0382)762840.

 

З повагою,

Голова Хмельницького міськрайонного

суду Хмельницької області                                                     Т. М. Бацуца