flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прес-анонс

28 листопада 2017, 14:31

05 грудня 2017 року о 14-00 Хмельницьким міськрайонним судом  слухатиметься справа по обвинуваченню депутата Хмельницької обласної ради по територіальному виборчому округу №41 від політичної  партії  Всеукраїнське об’єднання «Свобода» - Бурлика В.В., якому ставиться в вину вчинення злочину передбаченого  ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство).

 

Обставини справи:

 

15 березня 2017 року Бурлик В.В., прибувши  до вестибюлю першого поверху  Хмельницької обласної ради, молотом наніс 28  ударів по турнікету напівостровому повністю його зруйнувавши, після чого, увійшовши до приміщення контрольно – пропускного пункту, молотом наніс ще два удари по пульту управління турнікетом. Далі Бурлик В.В. з приміщення  контрольно – пропускного пункту  витягнув робочий стіл військовослужбовців та викинув його в приміщення холу, після цього молотом наніс два удари по скляній  частині конструкції контрольно – пропускного пункту та 15 ударів молотом по каркасу споруди, спричинивши тим самим  матеріальну шкоду на суму 21 323 грн. 45 коп.

 

Нагадаємо, колегія суддів Апеляційного суду області 30 серпня задовольнила апеляційну скаргу прокурора і скасувала ухвалу Хмельницького міськрайонного суду від 11 липня 2017 року про повернення обвинувального акту для усунення недоліків, в зв’язку з чим розгляд справи розпочато спочатку.

 

 

*Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду

 

 

 

Прес – секретар                                                     Алла Плінська