flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

По обвинуваченню депутата Хмельницької обласної ради Бурлика В.В.

07 липня 2017, 10:19

23  червня 2017 року до Хмельницького міськрайонного суду надійшов обвинувальний акт відносно депутата Хмельницької обласної ради по територіальному виборчому округу №41 від політичної  партії  Всеукраїнське об’єднання «Свобода» - Бурлика В.В. якому ставиться в вину вчинення злочину передбаченого  ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство).

Підготовче судове засідання призначено на 11 липня 2017 року о 15-00.

 Обставини справи:

 15 березня 2017 року Бурлик В.В. прибувши  до вестибюлю першого поверху  Хмельницької обласної ради молотом наніс 28  ударів по турнікету напівостровому повністю його зруйнувавши, після чого увійшовши до приміщення контрольно – пропускного пункту молотом наніс ще два удари по пульту управління турнікетом. Далі Бурлик В.В. з приміщення  контрольно – пропускного пункту  витягнув робочий стіл військовослужбовців та викинув його в приміщення холу, після цього молотом наніс два удари по скляній  частині конструкції контрольно – пропускного пункту та 15 ударів молотом по каркасу споруди, спричинивши тим самим  матеріальну шкоду на суму 21 323 грн. 45 коп.

  *Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду

 

Прес – служба  Хмельницького міськрайонного суду