flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Пархоменко Ганни Юріївни

27 червня 2022, 16:12

З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ст. 128 ч 11 ЦПК України, Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, здійснює повідомлення про виклик у судове засідання осіб, місцезнаходження яких невідоме. 

Повістка про виклик до суду в цивільній справі

Справа № 686/7911/21

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області викликає Пархоменко Ганни Юріївни (останнє відоме зареєстроване місце проживання: м. Хмельницький, вул.Проскурівського Підпілля , 96-А, кв.3. ), в якості відповідача у судове засідання, яке відбудеться 26 липня 2022 року о 09 год. 30 хв.  у залі судових засідань № 412 (суддя: Козак О.В.) в приміщенні Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області, який розташований за адресою: м. Хмельницький, вул. Героїв Майдану, 54,  по цивільній справі  № 686/7911/21 за позовом Державного підприємства Радгосп «Лісовогринівецький» до Хмельницької районної державної адміністрації, Пархоменко Ганни Юріївни про визнання недійсним розпорядження та витребовування земельних ділянок,

Відповідач, у разі неявки у судове засідання, має повідомити суд про причини такої неявки. У разі неявки відповідача у судове засідання, суд вправі розглянути справу за його відсутності.

 

Суддя  Козак О.В.