flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Галган (Журавської) Інни Михайлівни

20 листопада 2020, 15:22

З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ст. 128 ч. 11 ЦПК України, Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, здійснює повідомлення про виклик у судове засідання осіб, місцезнаходження яких невідоме. 

Повістка про виклик до суду в цивільній справі

Справа № 686/22541/19

 

Хмельницький міськрайонний суд повідомляє, що 24 листопада 2020 року о 15 год. 00 хв. у приміщенні суду,  за адресою: м. Хмельницький, вул. Кам’янецька, 117, 2-ий пов., зал № 8, відбудеться розгляд справи № 686/22541/19 за позовною заявою Галган Олени Сергіївни до Галган (Журавської) Інни Михайлівни, Галган Даріни Віталіївни, треті особи: виконавчий комітет Хмельницької міської ради (Служба у справах дітей), приватний нотаріус Хмельницького районного нотаріального округу Гребеннікова Олена Іванівна про накладення стягнення на майно, яке було передане спадкоємцям у натурі. Явка відповідача Галган (Журавської) Інни Михайлівни у судове засідання обов’язкова.

 

Відповідач, у разі неявки у судове засідання, має повідомити суд про причини такої неявки. У разі неявки відповідача у судове засідання, суд вправі розглянути справу за його відсутністю.

 

 

 

Суддя Хмельницького

міськрайонного суду                                                   С. Стефанишин