flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Хмельницьким міськрайонним судом обрано запобіжний захід військовослужбовцю, який підозрюється в торгівлі амфетаміном

13 березня 2018, 11:09

Слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду було обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту слухачу одного з вишів м. Хмельницького 1990 року народження, який підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2  ст. 307 КК України -  незаконний збут психотропної речовини вчинений за попередньою змовою групою осіб.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна, даний злочин є тяжким.

Так молодий чоловік підозрюється в тому, що неодноразово продавав психотропну речовину амфетамін.  Після чергового такого заробітку  молодик і був затриманий правоохоронцями.

Судом, при обранні запобіжного  заходу було враховано те, що молодий чоловік раніш не був судимий, має міцні соціальні зв’язки, співпрацює зі слідством та розкаюється у вчиненому.

Крім того, суддею також враховано, що підозра, що оголошена молодому чоловіку не достатньо обґрунтована, не додано ряду доказів в підтвердження підозри, тож надалі чоловік  носитиме  електронний засіб контролю.

Щодо подальшого розгляду справи інформуватимемо додатково. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті за посиланням: http://kmm.km.court.gov.ua/sud2218/  або ж у мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/kmm.km.court.gov.ua/ Telegram.

 

Прес – секретар                                                          Алла Плінська