flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Хмельницьким міськрайонним судом взято під варту чоловіка, який вбив свою мати та залишив тіло в квартирі закритим на кілька місяців

02 березня 2018, 15:27

Слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду 1 березня 2018 року було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою  чоловіку, котрий підозрюється у вбивстві своєї матері  в м. Красилів.

Так, чоловік 1979 року народження, неодноразово раніш судимий, розпиваючи спиртні напої разом з матір’ю, почали сперечатись, що переросло у бійку.  Чоловік кілька разів вдарив матір  в область грудей та близько трьох разів дерев’яною качалкою по голові. Від отриманих ушкоджень жінка померла на місці, а син, замкнувши квартиру з тілом матері поїхав на постійне проживання в Черкаську область. Тіло жінки кілька місяців знаходилось у замкненій квартирі.

В судовому засіданні підозрюваний підтвердив обставини, що викладені в підозрі.

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 КК України – умисне вбивство. Даний злочин відноситься до особливо тяжких та за який передбачено покарання до 15 років позбавлення волі, а тому, з урахуванням  того, що чоловік раніше був судимий, з метою уникнення кримінальної відповідальності чоловік залишив місце злочину, судом було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Щодо подальшого розгляду справи інформуватимемо додатково. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті за посиланням: http://kmm.km.court.gov.ua/sud2218/  або ж у мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/kmm.km.court.gov.ua/ Telegram.

 

Прес – секретар                                                          Алла Плінська