flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою відносно оперуповноваженого сектору кримінальної поліції Південно-Західного ВП Хмельницького ВП ГУ НП України в Хмельницькій області.

17 липня 2017, 12:27

14 липня 2017 року об 17-00 в приміщенні суду по вул. Героїв Майдану, 54 в м. Хмельницькому розглядалось клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою відносно оперуповноваженого сектору кримінальної поліції Південно-Західного ВП Хмельницького ВП ГУ НП України в Хмельницькій області.

Особа підозрюється у вчинені злочину передбаченого ч. 3 ст. 307  КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені організованою групою, а також якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги в особливо великих розмірах).

Санкція вищевказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

З матеріалів клопотання слідує, що підозрюваний обіймаючи посаду оперуповноваженого сектору кримінальної поліції Південно-Західного відділення поліції Хмельницького відділу поліції Головного Управління Національної поліції України в Хмельницькій області, умисно, діючи за попередньою змовою групою осіб та з іншими невстановленими особами, 21.04.2017 у м. Хмельницькому в одній із камер схову, які знаходяться  у приміщенні Автостанції №2 м. Хмельницького незаконно зберігав з метою збуту психотропну речовину амфетамін загальною масою 51,7974 грам, що являється особливо великим розміром. Того ж дня,  обвинувачений  продовжуючи свої дії направлені на незаконний збут  зазначеної кількості амфетаміну, умисно, діючи за попередньою змовою групою осіб та з іншими невстановленими особами, повідомив  «спільнику»  номер камери схову, яка знаходиться у приміщенні Автостанції №2 м. Хмельницького та у якій незаконно зберігав психотропну речовину амфетамін, з якої  останній забрав амфетамін загальною масою 51,7974 грам, що являється особливо великим розміром. 

За результатами судового розгляду слідчим суддею було обрано  підозрюваному  запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із одночасним визначенням суми застави в розмірі 400 000 грн., яку підозрюваний може внести до  14  серпня  2017року.

*Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба Хмельницького  міськрайонного суду