flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Остапенко Вадима Аркадійовича, Буравльова Володимира Вадимовича

09 травня 2024, 12:22

З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ст. 128 ч. 11 ЦПК України, Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, здійснює повідомлення про виклик у судове засідання осіб, місцезнаходження яких невідоме. 

Повістка про виклик до суду в цивільній справі

Справа № 686/25306/18 

Хмельницький міськрайонний суд повідомляє, що 27 травня 2024 року о 12 год. 00 хв. у приміщенні суду,  за адресою: м. Хмельницький, вул. Героїв Майдану, 54, каб. № 304, відбудеться розгляд справи № 686/25306/18 за позовною заявою ПАТ «Ідея Банк» до Остапенко Вадима Аркадійовича, Буравльова Володимира Вадимовича про звернення стягнення на предмет іпотеки та за зустрічним позовом  Буравльова Володимира Володимировича до АТ «Ідея Банк», Остапенко Вадима Аркадійовича про визнання недійсним договору застави транспортного засобу та скасування реєстрації заставного транспортного засобу та за позовом Буравльової Ганни Олександрівни до ПАТ «Ідея Банк», Остапенко Вадима Аркадійовича, Буравльова Володимира Вадимовича про визнання недійсним договору застави транспортного засобу та скасування реєстрації заставного транспортного засобу в державного реєстрі обтяжень. Явка відповідачів-позивачів в  судове засідання обов’язкова.

 Відповідачі-позивачі, у разі неявки у судове засідання, мають повідомити суд про причини такої неявки. У разі неявки відповідачів у судове засідання, суд вправі розглянути справу за їх відсутністю.

Суддя   Хмельницького міськрайонного суду                                                          О.В. Мазурок